*

  • 915
    bugün kayseri'de galatasaray store'a gittim. birkaç çarpıklık dikkatimi çekti bunları yazacağım..

    ** sarı forma üzerine baskı için fiyat sordum, 16 lira ücret söylediler. normalde yanılmıyorsam 8 tl idi. bu beni rahatsız etti. 16 lira oldukça baskı yaptırmayı da düşünmüyorum. benim kulübüm para kazansın ama bu uğurda kazık da yemeyi göze alamam. hele nurettin kantarelli fiyatı 8 tl olarak açıklamışken.

    ** ikinci husus yeni bir atkı modeli gelmiş; ben fatih terim'in sözünün yapıldığı atkıyı beklerken cimbom başı dik yürür atkısı çıktı. o atkı satışa sunulalı en az 2-3 hafta oluyor kayseri'ye neden yeni geliyor acaba? ya da fatih terim'in adının geçtiği atkı neden gelmedi?

    ** nike'ın şampiyonluk t shirtünün siyahı varken kırmızısı yoktu nedense.

    ** iki kere şampiyon t shirtü de yoktu. nurettin bey yeni ürünler cumartesi kargoya verildi mağazalara dağıtıldı demiş, sordum yok dendi.

    ** diğer ürünlere bakıyorum* sitede satışa sunulan ürünlerin yarısı yok. ama allah var fatih terim serisi t shirtler gelmişti.

    satışa yeni çıkarılan ürünler ne zaman gelir diyorum, bilemiyorum diye cevap geliyor. öğrenci halimle cebimdeki 100 liranın 50 lirasını harcamaya gittim, tek ürün almadan döndüm.. gelen ürünleri almayacağımdan değil ama onları daha sonra maddi olarak daha iyiyken almak istiyordum. keşke istanbul dışındaki şehirlerde de tüm çeşitler olsa.

    renktaşlarımızla çalışmak istiyoruz diyorlar, şu okul olmasa yemin ediyorum ben çalışıp karşılığında para almayacağım o derece. ama olmuyor işte. çalışanlar da biraz araştırmacı olsa da hangi ürün ne zaman gelecek sorsa soruştursa ya, yok yok yok.

    ama allah var kaç gündür gidiyorum, her gittiğimde şampiyonluk ürünlerinin tamamı olmamasına rağmen iyi satış yapılıyor. durmamamız lazım, daha iyiyi hedeflememiz lazım.

    sayın kantarelli'yi* tebrik etmekle birlikte biraz daha iyi hizmet beklemek hakkımız diye düşünüyorum. cumartesi günü kargoya verilen ürünlerin pazartesi ulaşmaması ihtimalini düşünerek beklemedeyim, umarım sorun budur da diğer ürünler yarın-çarşamba gelir. ama baskı ücretinin 16 lira olması kabul edilebilir değil. twitterım yok, haliyle bunu nkantarelli'ye ileten bir yazar arkadaşımız olursa da çok memnun olurum.

    şampiyonluk ürünleri sonrası tasarım yarışmasının ürünleri satışa sunulacak, haziran ayı bu ürünlerle geçse temmuz ayı ofrma satışı derken ağustos ayında zaten sezon başlayacak. bu yaz sezonunu maddi anlamda da iyi değerlendirmek lazım, haydi galatasaray taraftarı cebinize kuvvet!
App Store'dan indirin Google Play'den alın