resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7038
    millet olarak ne kadar çok seviyoruz koca bir metinden bir yeri cımbızla çekip sadece orası üzerinde durmayı. gayet mantıklı konuşmuş,güzel konuşmuş. söylediklerinde kendince haklı da olabilir,sonuç olarak biz aziz yıldırım'ı tanımak bir yana dursun kendisini yakından görüp şöyle sağlam bir küfür bile edemedik *

    ancak arda,aziz yıldırım'ı kişisel olarak tanımaktadır, bu sebeple kendisiyle olan hukuğundan ve zamanın neler göstereceğini bilmediğinden temkinli konuşmuştur. ha konuşmaması daha iyi ancak bu kadar abartılacak da bir şey yok diye düşünüyorum.

    "aslanlar gibi duruş sergiledi" demecini vermese baştan sona kadar çok güzel bir röportaj olacaktı. olaylardan uzak olduğu için de öyle düşünüyor olabilir sonuç olarak sezon öncesi f.bahçe'nin bir çok oyuncusu farklı takımlara transfer oldu.

    aslında tek bir cümlesi ifade ediyor olanları:
    saçıma beyazlar düşmüştü. var ya şuralarda. g.saray’dayken çok düşünüyordum. çok daldırıyorlardı. futbolunu eleştirmiyorlardı. ailene laf söylüyorlardı. sevdiğin insana laf söylüyorlardı. bunlar çok ağır şeyler. insanlar sevdiklerine laf söylenince neler yapıyorlar. ama geçmişte kaldı.

    aslında arda'yı açıklamalarından ötürü pek samimi bulmazdım ancak bu röportajı son derece güzel olmuş.bu güzel röportajı bile medyanın gazına gelip başka yerlere çekmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın