resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7049
    yine dolusmus millet basliginin altina. yok oyle savunmaya falan kalkmicam. sadece su dikkatimi cekti, roportaj dogru mudur yalan midir, kismen kesip bicilmis ya da eklenmis midir bilmiyorum ama o kadar uzun bir yazidan "fenerbahce aslanlar gibi durdu" lafini cekip burada sahtekar diyecekseniz siz de konusamyin abi. lutfen konusmayin. acikcasi roportaj dili bana cok gercekci gelmedi ama ne bileyim lan o fenerbahce ile alakali soyledigi seyde ben art niyet aramadim. adamin dedigi su; adamlara turk futbolunun en buyuk lekesi suruldu ve muhtemelen kirli olduklari icin boyle oldu ama iste medya gucu ile, federasyon ve yayinci kurulus gucu ile bir sekilde ayakta durdular. bana gore pisligin icindeler ama size soruyorum; fenerbahce ne kadar etkilendi bu durumdan? bugun uefa sampiyonlar ligine alsa hicbir sey olmamis gibi devam edecek adamlar. her ne kadar en nefret ettigim takim ve taraftara sahip olsalar da durum bu. oysa bize bakin bir de, gecen sezon birbirimizi yiyorduk lan. nicin? takim kotu gidiyor diye. kotu gitsin amk, bir yil da kotu gitsin. bakin simdi sampiyon olduk, ne oldu simdi? cok buyuk mu olduk? gecen sezon utancindan forma giymeyenler, giyemeyenler simdi kalkmis taraftarlik yapmasin bize. bu adam galatasaray'in belki de en boktan degil ama en bos zamanlarinda futbol oynadi. sonra suc da bu adama atildi. arda gidince sampiyon olmusuz. hassittir be abi. sakin o mustafa sarp ayarinda oyuncularin gidip, yerine selcuk inan, melo, elmander kalitesinde oyuncularin gelmesi ile alakali olmasin? tasakli bir teknik direktor geldigi icin olmasin? futbolcusunu taraftarinin onune atmayan bir yonetimin basa geldigi icin olmasin?

    adam ne diyor? kaptanlari sakat olmasina ragmen baskanlari tarafindan taraftarinin onune atilmiyor diyor, baskan atsa, kulup atsa taraftari birakmiyor diyor. e biz ne yaptik? arda sucsuz degil. ama birakin artik su adama hakaret etmeyi. arda her roportajinda laf cakmiyor, belki kendince bilmislik tasliyor, belki orada oynamanin havasini atiyordur. atsin amk. neden basarili adami kiskaniriz ki. gecen sezon yerine dibine sokuyorsun. bu sezon basarili olunca "sikimde degil" diyorsun. e zaten sikinde olmadigi icin basarili. zira gecen sezon adami sikinize takip anasina sevgilisine kufur ediyordunuz.

    neyse, ben yine susuyorum. siz bol bol hakaret edin yine. yarasi olan gocunur bence. arda'ya alingan diyorsunuz ama sizler daha betersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın