• 1292
    beşiktaş karşısında salı günü tamam ya da devam maçına çıkacak takımımızdır. üzülerek söylüyorum ki oktay mahmuti'nin ciddi stratejik hataları devam ederse tamam maçımız olacaktır. seri boyunca psikolojik üstünlüğü elinde bulunduran takım beşiktaş oldu. ergin ataman da aynı şekilde oktay mahmuti'yi taktiksel olarak ezdi geçti. neden mi?

    ilk maçta 2. periyodun başından 3. periyodun sonuna kadar inanılmaz bir yüzdeyle hücum ettik. bunun yegane sebebi pota altına top indirmemizdi. andric ve furkan ikilisi beşiktaş pota altını istedikleri gibi kullandılar. tutku-andric ve jamon-furkan pick and rollleri karşısında beşiktaş savunması çok çaresiz kalıyordu. ne zamanki pota altına top indirmeyi bıraktık beşiktaş birebir savunmada sıkıntı yaratmaya başladı. 2. ve 3. maçlarda ise neredeyse bu oyuncularımıza hiç top inmedi. beşiktaş'ın zaten uzun rotasyonu dar. onları faul problemine sokma fırsatını da çok kolay tepmiş oluyoruz bu şekilde oynayarak.

    zaten gordon'un sahada varlığı ile yokluğu bir. shumpert ve cevher'den neredeyse hiç verim alınamıyor. bu oyuncular oyunu tek yönlü (hücum) oynadıkları için oyunda kaldıkları süre içerisinde savunmada ciddi zaafiyet veriyorlar ve karşılarında oynayan erceg bu süre zarfında adeta coşuyor.

    ciddi sıkıntı var maalesef. seneye galatasarımızı euroleague'de görememe tehlikesiyle karşı karşıyayız. bin bir zorlukla ilk defa geçen yıl elimize geçirdiğimiz fırsatı çok kolay elden bırakıyoruz.

    salı günü ne yapıp edip oktay mahmuti'nin takımı iyi motive etmesi ve beşiktaş hücumlarını iyi analiz etmesi gerekiyor. hadi aslanlarım, allah mahcup ettirmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın