• 1706
    parayi şikeye, şakaya harcayacagina, adam gibi bir teknik direktörle, saglam bir teknik ekibi basa getirip, paralari kaliteli ve karakterli futbolculara harcasalardi eminim herkesin takdirini kazanirlardi. dusunuyorumda, son 16 yilda mac ayarlamak icin kimbilir kac para harcanmistir. bu paralara mourinho bile getirilirdi.* ama onlar paralari alt yapiya, kaliteye veya cagdaslasmaya harcamak yerine, tipik turk kafasi olan "isi kolaydan halletme" yoluna girmislerdir.

    baslarinda aziz yildirim ve o yönetim takimi oldugu surece, kazandiklari her mactan sonra sikeci damgasini yemeye mahkum olacaklardir. gerci iki ucu bokluk değnek; sikeye karisanlari yönetime almasalar sikeyi kabul etmis olacaklardi, aldilar simdi sikeci olarak kalacaklar.

    kendilerinin yerinde olsam, "biz bi bok yok yedik, ona biz bank asya diyelim" der cezaya razi olurdum. 3 temmuzda yasanan surecte kume dusurulseydi, su an yine kupa sahibi ve bank asya sampiyonu olarak super lige cikacaklardi. belkide bu fenerbahce tarihinde bir dönum noktasi olacak ve turkiye'nin gururunu kabartacak basarilara imza atacaklari. ama onlarda öyle bir vizyon nerde? öyle bir vizyona sahip olan takim, kume dusmekten son anda kurtulsa bile ertesi sene sampiyon olacabilecek guctedir ve turkiye'de tektir.

    (bkz: galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın