• 885
    vurun dedik sevgili sözlük yazarları öldürün değil.

    eyvallah, söylediğiniz herşey doğru. çoğuna katılıyorum.

    yalnız biri eleştirince, ben daha iyisini yaparım uleeaaann diye ortama girip dozajı artırmanın anlamı yok.

    başlığa birkaç defa store ile ilgili olumsuzlukları kendimce yazmıştım bu sefer genelin aksine davranıyım.

    storedan ne zamandır alışveriş yaparım. 4-5 sene evvel elimi birşeye attığımda yemin ediyorum ağzım yüzüm buruşurdu, kalitesiz ürünlere uçuk meblağlar istendiğinden dolayı. adanan polat döneminde cemal özgerkey ile başlayan bir gelişim var store'da, unutuldu belki ama sn. özgerkey'in emeklerinin hakkını vermek lazım. şimdi ise nurettin kantarelli var. ve sağolsun kendisi de aynı çizgide devam ediyor.

    kulübün pazarlama noktasında yıllardır süregelen problemler var. kalitesiz ürünler, fiyat, ürün çeşitliliği, internetten satış gibi. bunların hepsi malumunuz zaten. saydığım ilk üç problemde önemli aşamalar katedildi dediğim süre içinde. eskiden birşey alıp hiç giymediğim olurdu:( şimdi üzerimden çıkartmadığım şeyler var. biliyorum hala yeterli değil kesinlikle ama hakkını da vermek lazım.

    internet olayına gelince. aslında şikayetiniz dibine kadar haklı ancak yerinde değil. zaten sn. kantarelli gstore.org için bir çalışma başlattıklarını ve biraz sıkıntı çekileceğini daha önceden söyledi. bazı sorunlar yıllarca devam edince çözmesi daha da zor olur, o da bunun sıkıntısını yaşıyordur eminim.

    bakın görün birkaç ay sonra o problemlerin hepsinde eskisinden de hızlı yol almış olacağız. çünkü gerek sözlükten gerek twitter üzerinden 25 milyon taraftarı olan bir kulübün sempatizanlarının sorunlarını zamanı yettikçe birebir cevaplayan, fikirlerini kaale alan bir adam var. ben bu işi bu şekilde yapan birini galatasaray'ın pazarlama ailesi içinde önceden görmedim.

    o yüzden nurettin kantarelli'nin emeğinin karşılığını alacağına eminim.

    bir de şu var. biz müşteri değiliz taraftarız. yeri gelince alacak birşey bulamasak bile çoğumuz eli boş çıkmamak için bir yolunu buluyor, birşeyler almaya gayret ediyor. şikayet etmek o yüzden hakkımız belki ama b.kunu çıkartmamakta görevimiz. sade şikayet yerine arada biraz da yapıcı olmak önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın