• 192
    bu sezon şampiyonluğu sonuna kadar hak eden takımdı, son derece dramatik bir şekilde mutlu sona ulaştılar. sıkı bir manu sempatizanı olarak kendilerini tebrik etmemem mümkün değil.

    bu sezon özellikle transferde yaptıkları en önemli hamle sadece hücum hattını ve savunmayı takviyelendirmek değil orta sahanın beynini de çok iyi oyunculardan oluşturmak oldu. samir nasri tam anlamıyla nokta transferdi. david silva geçen seneki formunu daha da arttırdı ve şampiyonluğun bana göre baş mimarı oldu. city'nin hücumcuları zaten her daim çok iyi olmuştur. ama bu oyunculardan balotelli ve tevez avrupa'da oynayan en problemli oyunculardan ikisi. zaman zaman zorlansa da mancini bunlardan çok iyi faydalandı ve başarı geldi. kendisi bence henüz değeri tam olarak anlaşılamamış çok büyük bir hoca.

    her anlamda kritik bir sezon geride kaldı kendileri için. şampiyonluğu son maçta kaybetselerdi ve 44 yıllık hasret devam etseydi eminim bu ilerisi için de büyük bir handikap oluşturacaktı. ama şimdi bir anlamda şeytanın* bacağını kırmış oldular. seneye de şampiyonluğa oynayacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın