• 65
    ilk yarısı sahadaki takımıyla, tribündeki taraftarı, yöneticileri ve fatih terim'i ile harika bir görüntü çizdik. nazar değmesin diye gelip yazmak istemedim ama ne olduysa 2. yarı taraftarın da biraz düşüşüyle takım da geriledi, tam tersi maçın sonlarına doğru beşiktaşın kopmasını beklerken adamlar maça ortak oldu. fakat işin garibi son arroyo'nun üçlüğünü şansızlığa bağlayıp zor kurtuldunuz diyorlar. ligdeki maçta da 17 tane üçlükle zor yenmişiz, arkadaş senin takımın da 14-15 tane üçlük atmıştı ama o gün? bugün de maça tutunmasının tek sebebi yüksek üçlük yüzdesi oldu. bir zahmet de kaçırsınlar artık bir kaç tane.

    seri kolay olmayacak, bu belliydi, ne kadar dar kadro olursa olsun, rakip beşiktaş, koçu ergin ataman. ama biz oynadığımız zaman bambaşka oynuyoruz, bugün ilk yarıda oynadığımız oyuna abdi ipekçide direnecek takım yok, sene içinde cska'sı olympiakos'u da yaşadı zaten bunu. umarım 2-0 ile gideriz sinan erdem'e de sıkıntı yaşamayız.

    bir paragraf da taraftarımıza, gayet güzel bir kalabalık vardı bugün salonda. takımla bütünleşmeyi çok iyi becerdiler yine, genci yaşlısı, bayanı erkeği harika bir atmosfer yarattılar. terim ailesinin ve yönetimimizin de tam kadro salonda olması, arkamıza nasıl bir hava aldığımızın göstergesi, biz bir aileyiz cümlesini hakikaten yaşattılar, çok mutluluk verdiler. maç içinde yaptıkları bazı tezahuratlar beşiktaşlıları üzmüş ama kendileri her maç galatasarayı çiçeklerle karşıladıkları için hak verdim. 20 dakika şikeci tezahuratı yaparken, daha 2 gün önce semtinde galatasaraylılara kutlama yapıyor diye saldırırken iyiydi, şimdi çıkmış 'bu ülke ne zaman öğrenecek rakibi alkışlamayı?' diye ağlıyorlar, komik..
App Store'dan indirin Google Play'den alın