resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 357
    nuri şahin oldukça kaliteli ve etkili bir futbolcu fakat gelecek senenin planlaması dahilinde kadroya dahil edilecekse sadece şu anda bulunduğu 'kelepir futbolcu' halinden ve şöhretinden ötürü değil , takıma sağlayacağı fayda bakımından değerlendirilmeli.nuri şahin oyunu yönlendiren, oyun kuran bir oyuncu , şu anda selçuk'un pozisyonu en verimli olduğu yer. 4-4-2 sisteminde selçuk-nuri ikilisinin beraber oynamaları maç içinde istisna durumlar dışında düşünülemez zira oyun stilleri bakımından bir birlerini tamamlayan oyuncular değil. stiller göz önüne alındığında nuri, melo'nun değil selçuk'un alternatifidir. selçuk'un alternatifi olarak nuri'yi kulübede tutmak da akıllıca bir iş olmaz.yoksa nuri şahin'den bir kanat oyuncusu yaratmayı mı deneyeceğiz ?

    var sayalım sistem değişti 4-3-3 oynamaya başlandı gelecek sezon, nuri şahin yine de selçuk ve melo'nun yanına gelecek +1 kesinlikle değildir. oraya transfer edilecek oyuncu orta sahanın direncini daha da artıracak, oyunu iki tarafıyla oynamayı bilen bir futbolcu olmalı yani ofans ya da defans özelliklerinden biri ile ön plana çıkmış bir oyuncudan ziyade bahsedilen bu iki özelliğe de dengeli bir şekilde sahip olan bir oyuncu olmalı.

    nuri çok kaliteli bir isim olmasına rağmen bu şartlarda (selçuk inan gerçeği) bence takıma olumlu yönde çok fazla katkı yapamaz gibi duruyor. galatasaray'ın kadro yapısı itibariyle nuri'den çok hamit'e ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın