• 24
    maç ile ilgili en büyük korkum, camia olarak maça odaklanamadık. eminim çoğu taraftarın hala bu maçtan haberi yoktur. beşiktaş gibi bir takım için bizi elemeleri adına bundan güzel bir ortam oluşamazdı. en büyük tehlike rehavete kapılmamız olur ve şu an o rehavet üstümüzde var. takımın üzerinde böyle bir rehavet olmadığına eminim ancak tüm hatlarımız ile bu maça asılmış olsaydık beşiktaş'ı çok rahat eleyeceğimizi düşünüyordum. şu durum ile zorlansak bile turu geçeriz. en kritik nokta iç sahada maç vermemek, şampiyonluğun anahtarı orası.

    oyunculardan bugün tek beklentim 40 dk konsantrasyon. beşiktaş sülük -iyi anlamda- gibi bir takım. peşinizi hiç bırakmıyorlar. onlara kazanabileceklerini hiç hissettirmemeliyiz. oyuncu rotasyonları dar olduğu için oyuncular sahada o kadar rahatki, hata yapma korkuları pek olmuyor ve bu rahatlık onlara sezon boyunca inanılmaz avantaj sağladı. arroyo üzerine baskı ve bonsu'yu mümkün mertebe potadan uzak tutmak bence galibiyetin anahtarı olacak. bonsu özellikle takımın ruhani lideri gibi, onu oyundan soğutmak şart.

    oktay hoca zaten beşiktaşı yalayıp yutmuştur. zayıf bölgelerini ince ince işler. takıma güvenim sonsuz. bugün ve perşembe maçı alarak 2-0 olacak bu seri ve inş. pazar günüde noktalanacak. bu takım bu sene şampiyon olacak. başarılar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın