resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 456
    arda turan bizim için arda turandır her zaman. türk futbolunun en yetenekli ismidir an itibariyle. ama bugünkü olaya objektif bakmak lazım. evet semih arkadan kendi tabiriyle sertçe bir çekimi var. bana göreyse vurması var. arda'nın buna karşılık hareketi var. holiganlık yapmamak lazım olmamalıydı ama anın stresi heyecanı psikolojisiyle oldu. arda turandır. yaşının çok üstünde bir olgunluktadır. yaptığının övülecek ya da mazaret ne olursa olsun bunu haklı gösterecek bir taraf yok. ama arda turandır, insandır candır bizim için. maç sonrası açıklamasıyla da gönlümü bir kere daha fethetmiştir. aynen şöyle demiştir semihle olan olay için.

    "arkadan vurdu sonra bende onu, onun peşinden gittim beraber birbirimize bida vurduk sonra ben bi kere daha vurdum"

    semih gibi ben arkadan sertçe çektim belki biraz sertçe oldu filan gibi sıyrılma çabaları içine girmemiştir. televizyonda herkesin gördüğü neyse arda'nın da anlattığı odur. bu yüzden delikanlıdır. galatasaraylılık budur. bu yüzden canımız ciğerimizidir.

    evet hiç kimseyi sevmediğimiz kadar seviyoruz arda'yı. evet kendisi sadece galatasarayımızın değil türk futbolumunun en yetenekli ismidir. o yüzden ve ma sonrası tavırlarından hareketlerinden yaptıklarını affediyoruz. orda fenerlilerin alayını yere serse yine affedicektik zaten.

    bu olaydan dolayı yıpranmaması galatasaray harici herhangi bir kulüp ve basın tarafından yıpratılmaması da en içten dileğimizdir.

    cansın sen bitanesin arda turan. senin gibisi geride kalan 104 senede sadece 1 tane geldi sen ikincisisin göz bebeğimizsin.

    bu arada sonra ben bi kere daha vurdum derken söyleyişi mimikleri bizi bizden almıştır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın