• 98
    ''nasıl yani bu maça futbol taraftarı gelmiyor mu, böyle ayrım olur mu'' tarzındaki eleştirilere katılıyorum. baktığın vakit saçma gibi duruyor galatasaray basketbol taraftarı başlığı. ama aslında öyle değil. öyle ama değil.

    basketbol maçlarına futbol taraftarı geliyor. ben de şu an için basketbol maçlarını öne koysam da, özünde bir futbol taraftarıyım. ama burda futbol taraftarı gibi hareket edemiyorum.

    mümkün olduğunca maçlara giden bir adamım. statta, salonda gördüğün bir yüzü kolay kolay unutmazsın. laflamana, tanışmana gerek yok. çay alırken sırada görmen yeterli. o yüz kalır senle.

    burda çok başka ve hakaten kaliteli bir kemik tayfa var ve ben onları başka hiçbir yerde görmüyorum. sadece basketbol maçlarındalar. bu başlık da onların başlığı esasen. şu an salonu yöneten kişiler de onlar. ultraslan filan değil. ultraslan yönetmiş olsa zaten ne takım buralarda olurdu, ne de böyle bir başlık. ultraslan'dan kişiler yok mu? var. futbol taraftarı yok mu? var. mesela ben de bir futbol taraftarıyım. ama salona girdikten sonra futbol taraftarı gibi hareket etmiyorum. bambaşka oluyor her şey. zaten abdipekçi'deki bambaşka ortamın sebebi de bu. buna sen takımın güzelliği dersin, bir başkası abdi ipekçi spor salonu der. ben bunlara bir de galatasaray basketbol taraftarını eklerim.

    aslında hiç bunlara da gerek yok. bi hafta basketbol maçına gel. devam eden hafta da tt arena'daki (bu söylediklerim ali sami yen için de geçerlidir) bir futbol maçına git. o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsın.

    galatasaray basketbol taraftarı diye bir şey vardır. ve bu taraftar alanında dünyanın en iyisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın