resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6973
    dün gece uefa kupası'nı kaldıran topçu. başarılarının devamını dileriz. sonuçta bize ne zararı, ne faydası var. böyle durumda iyiliği temenni etmek en asili bence. arda hakkında gittikten sonra yazdığım entrylerde "galatasaray arda'dan büyüktür. ondan hesap sorması gibi bir durum söz konusu olamaz" minvalinde bir şeyler karalamıştım. yine dediklerimin arkasındayım. özetle ben arda gittikten sonra hakkında birkaç entry giren daha sonra da kendisinin ne yaptığıyla ilgilenmeyen, derdi tasası galatasaray'ın nasıl daha iyi bir noktaya gelebilir sorusuna çözüm bulmak olan bir taraftarım. arda uefa şampiyonu olmuş takımın bir oyuncusudur. biz ise uefa şampiyonu olsun, şampiyonlar ligini kazansın dediğimiz takımın taraftarıyız. azıcık farkındalığı yaratsak, çok işimize yarayacak.

    dün geceden sonra bu başlıkta yazılanları tek tek okumadım. şöyle bir göz gezdirdim. sözlükte geçirdiğim süre içerisinde üç aşağı beş yukarı taraftar profilini anlamış bulunmaktayım. olumlu olumsuz okuduklarıma şaşırmadım. ama benim takıldığım konu hep aynı. 2 gün sonra 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı var. bu maçın önemini anlatmak zor. ama herkes aynı duygularda. bu maça taraftar olarak hazırlanamıyoruz. hala arda gibi konulara enerjimizi harcıyoruz. şu gün hala arda üzerinden galatasaray taraftarı birbirine yükleniyorsa bu bozuk bir yapıdır. bu taraftarlar iki gün sonra derbide istenmeyen bir sonuç çıkarsa sağa sola saldırmasın, ki eminim bu başlığa gelip buralardan da galatasaray'a laf çarpacak adamlar da çıkacaktır.

    yapmayın! yapmayın arkadaşım! şu tuttuğunuz takımın kıymetini bilin, kıymetini artırmak için kafa yorun. arda'nın ne olup ne olmayacağını zaman gösterecek. okan ve emre inter'e giderken de bir kısım taraftar homurdanıyordu, bir kısım ise destek çıkıyordu. bu tarz platformlar olmadığından, entryleri okuyun değişimi görün diyemiyorum. ama not düşmek de isterim ki kimse kimseye bu futbolcular üzerinden laf çarpmamıştı. siz güzel kafalarınızı yormayın arda'ya. o zaten gayet mutludur hayatından. biz kendi hayatımıza bakalım. biz nasıl mutlu oluruza bakalım. zaten yeterince sorunumuz var bir de bizle alakasız uefa şampiyonluğundan dolayı suni gündemler oluşmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın