• 26
    hoşgelmiş, sefalar getirmiş, bütün galatasaraylılar mutlu, neriman gelmiş ne de olsa, acaba gelecek sene voleybol takımımızın maçlarını ortalama kaç kişi izleyecek, fb derbileri hariç, 300'ü bulursa süper, voleyboldan haz etmem, erkek veya kadın fark etmez. maç yapan taraflardan birisinin içinde galatasaray varsa dikkat kesilir insan ister istemez. ekranda galatasaray yazıyor, salona bakıyorsun içeride 100 kişi var ya da yok.

    kadın basketbolunda da aynı durum, yıldız transferler, dünyanın en iyi basketbolcusuna kadar hatta fakat maçta 200 - 300 kişi, eğer derbi değilse. işin içinde galatasaray varsa orada coşku olacak, illa şampiyon olacak değil, iddia ve hedef olacak artı seyirci olacak, maçta koçun taktiklerini rakip takım duyuyor. galatasaray sıra takımı olmamalı her hangi bir branşta, boş salona oynamamalı. böyle olacağına kapat daha iyi. camia yıpranmasın en azından, orada boş tribünleri görmek, ezeli rakiplerime yenilmekten daha çok acı veriyor.

    tekrar hoşgelmiş neriman, şimdi onun gelmesine çok sevinenler, onu çok sevenler, işler kötü gittiğinde yazmak için uğraşmayacaklar, başka bir isme yazdıkları yazıyı, kopyalayıp yapıştaracaklar.

    dünyanın en iyi pasörlerinden birisiyle oynayacak, vurduğunun sayı olması dileğiyle, umarım en azından türkiye'de bir final oynarız seninle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın