• 2178
    2009 yapımı arjantin filmi el secreto de sus ojos filminde bir sahne vardır. bir kız tecavüz edilip öldürülmüştür. polis katilin kimliğini belirlemiş olmasına rağmen bulamamıştır. dedektif benjamin esposito öğle molasında bara gidip iki içki yudumlamakta iken arkadaşı pablo mekana gelir. bir süre sohbet ettikten sonra konu bulunamayan katile gelmiştir. pablo dedektife onu statta bulabileceğini söyler. dedektif şaşırmıştır tabi. bir kaçağın statta ne işi olabilir ki. bunun nedenini sorar pablo'ya. pablo da cevaplar;

    "bir erkek her şeyini değiştirebilir. yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını. ama değiştiremeyeceği tek bir şey vardır. bir erkek tutkusunu değiştiremez."

    benim için galatasaray'ı en iyi tanımlayan söz budur. galatasaray benim tutkumdur. hayat denen şu boktan savaşta tutunacak en güzel dalımdır. galatasaray benim umudumdur. galatasaray yarına uyanma sebebimdir. galatasaray bu sene değil, her sene yüzümü güldüren yegane varlıktır.

    biliyorum. inanıyorum. bir kaç gün sonra beni ve milyonlarca kardeşimi sevinç çığlıklarına boğacaksın. sana gönül verdiğimiz için bir kez daha iyi ki galatasaraylıyım dedirteceksin. çünkü sen tek büyüksün ve hep öyle kalacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın