• 22
    işin daha vahim olanı, ibrahim akın'ın şike yaptığı sonucuna varılan fenerbahçe-ibb maçıyla ilgili ceza alan herhangi bir fenerbahçe yöneticisi yok, bu maçla ilgili yönetici bazında ceza alan kişi sivasspor yöeneticisi ahmet çelebi.. sözde bu maç için para ahmet çelebi vasıtasıyla iletilmiş ibrahim akın'ın menajerine.. evet bir sivasspor yöneticisi, fb-ibb maçında, maçın sonucunu etkilediği için ceza alıyor.. ne alaka di mi?? çok basit, çünkü bu maçla ilgili herhangi bir fenerbahçe yöneticisi ceza alsaydı, bu maçta "maçın sonucuna etki edildiği" yani "şike yapıldığı" kararına varıldığı için fenarbahçe küme düşürülecekti..

    ibrahim akın'la birlikte ceza alan bir diğer futbolcu serdar kulbilge ise, maçın sonucunu etkilemekten değil, "teşebbüsten" ceza alıyor.. neden?? çünkü ilhan ekşioğlu'nun 3 yıl hak mahrumiyeti cezası almasına sebebiyet veren maçlardan biri bu maç.. eğer ki serdar kulbilge teşebbüsten değil de direk etkilemekten ceza alsaydı, bu sefer de bu maçla ilgili bir fenerbahçe yöneticisi işin içinde olduğu için fenerbahçe yine küme düşürülecekti..

    tabi bunların hepsinden evvel, eğer ki 1 hafta önce 58. madde apar topar değiştirilmemiş olsaydı fenerbahçe, yöneticilerinin aldığı mevcut cezalarla eski yasaya göre yine küme düşürülmüş olacaktı.. yani uzun lafın kısası, her şey kuralına göre oynandı, her ceza kılıfına uyduruldu.. biz hala konuşmaya devam edelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın