• 701
    çoğunluğun aksine son bir iki yıldır değil, 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarından beri dekoderini evime sokmamaya yemin ettiğim aşağılık firma.

    şimdilerde sözlüğün taptığı, peygamber yerine koyduğu erman o zamanlar şansal'ın yancısıydı bilen bilir. 2002-2003 yılında fatih terim'e yapılan türlü adiliklerle, türlü şerefsizliklerle hocanın morali bozulmuş, hoca sonunda dayanamayıp birgün maraton programına bağlanmış ve erman'la şansal'a ağzına geleni söylemişti. fatih terim'in üstüne oynanan oyunlarla o sezon ne yapıp ne edilip beşiktaş 100. yılında şampiyon yapılmış biz de ikinci olmuştuk.

    bundan 1 sezon sonrası yani 2003-2004 sezonunda önceki yıldan gazı alan beşiktaş ligin ilk yarısını namağlup şekilde 11 puan farkla lider bitirmiş, herkese nal toplatmıştı. işte tam bu sırada yine hatırlayan hatırlar, erman denilen adam bir maraton programında çıkıp ''beşiktaş da böyle devam ederse ligin zevki kalmacak, ekmeğimizden olacağız'' lafını etmişti. ister tesadüf deyin ister beşiktaş'ın iç dinamikleri sonucu gelişen bir şey deyin bilmem ama erman'ın bu sözlerinden sonra beşiktaş efsanevi bir düşüşe geçmişti. ligin ilk yarısını 11 puan geride kapatan fenerbahçe seozn sonunda şampiyon oldu. yani erman'ın istediği oldu ve ekmeklerinden olmadılar. o gün bugündür yeminliyim bu adiler türk futbolundan ellerini çekmedikleri sürece ne dekoder alırım ne de aldırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın