• 9
    disiplin talimatının 58. maddesinin değişmesi, etik kurulu raporu, ardından tüm kulüplerin pfdk'ya sevki, 3 kulübün madde 58 değişikliği sebebiyle tahkime gidip boş dönmesi ve nihayet pfdk'nın tüm kulüpleri aklaması sonucunda uefa'nın ne yapacağı çok büyük önem arz etmektedir.

    fenerbahçe'li yöneticilerin pompaladığı uefa ile anlaşma yapıldığı söylemi doğru mudur?
    böyle bir ihtimal hukuken yoktur. olması için ya büyük paralar veya kirli dosyaların masaya yatırılmış olması gereklidir. 2. ihtimal anlaşma dedikleri konu türk futbolunun tümden 3 ila 5 yıl avrupa'dan men cezası almasıdır, bu cezayı tff ve fenerbehçe'li yöneticiler anlaştık olarak kabul ediyor olabilirler !!!.

    ister bir bel altı tehdit ister ülke'nin tümden ceza alması olsun net bir mesaj verilmesi gereklidir.

    neler yapılabilir.

    1. planlı bir hareket başlatılması gereklidir.

    2. uefa'ya net bir mesaj gönderilmelidir. bu mesaj'da uefa'nın şike sürecine sıfır toleransla yaklaşmama şüphesinin de bulunduğunun önemle altı çizilmelidir. taraftar mail ile adalet için gereğini yapmalıdır. mail sadece uefa'ya değil avrupa medya şirketlerine de gönderilmelidir.

    3. galatasaray yönetimi bu işi adnan öztürk'e devretmelidir. yönetim uefa'da lobi yapmalı galatasaray'ın avrupa'dan ceza almaması sağlanmalıdır. aksi halde benim gibi düşünen binlerce kişi taraftarlığı bile bırakacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın