• 87
    her maç günü içimizde büyük bir heyecan ve sabırsızlık olur fakat bugün, diğerlerinden çok farklı. bugün; istediğimiz, beklediğimiz, özlediğimiz şampiyonluğa, kavuşma fırsatımız var. lakin şunu unutmamak gerekir ki önce biz, üzerimize düşeni yapıp beşiktaş karşısında 3 puanı almaya çalışacağız, kazanmak için savaşacağız.

    maç ile ilgili söylenecek pek fazla bir şey yok. son 2 mayıs 2012 galatasaray trabzonspor maçından sonra bir ihtimal, aydın ve baros'u, emre ve necati'nin yerine ilk 11'de görebiliriz. fatih terim'in pfdk'dan aldığı ceza sonrası yedek kulübesinde olmaması ile de rakip şartların eşitlendiğini düşünüyorum. tribünleri tek bir koltuk boş kalmamacasına dolu görmek, oluşturacağımız atmosferin muhteşemliğini de arttıracaktır. imparator'un da dediği gibi söylenecek çok şey var ülke olarak içinde bulunduğumuz duruma, geldiğimiz sürece, yapılan adaletsizliklere yönelik; fakat susuyoruz ve en güzel, en anlamlı cevabı vermek için, düzenbazların tezgahını bozmak, pis çarklarına çomak sokmak için şampiyon olmayı bekliyoruz.

    bugün, diğerlerinden çok farklı; sezon boyunca ortaya koyduğumuz gayret ve mücadelenin, harcadığımız emeğin karşılığını alma günü. bu akşam çıkacağımız şampiyonluk maçında, her şeyin yolunda gitmesini, hem sami yen'den hem de avni aker'den 90 dakika sonunda çıkacak sonuçların, bizim şampiyonluğumuzu işaret etmesini diliyoruz.

    4 senelik bu çileyi bitirmek için,
    şampiyonluk için
    saldır galatasaray!

    allah yardımcımız olsun!

    http://www.youtube.com/watch?v=9BQ66zC_akw
App Store'dan indirin Google Play'den alın