• 490
    fenerbahçe; sikindirik hazırlık maçında, kimsenin umursamadığı, kimsenin haksız kazanç elde etmediği, hiç bir rakibin mağdur olmadığı, hiç bir önemi olmayan bir maçta takım arkadaşının formasını giydirip oynattığı için galatasaray hakkında resmi sitelerinden "takipçisiyiz" diye bildiri yayımlar.
    galatasaray ise; 2010-2011 futbolda şike soruşturmasına ilişkin yayın yapmayı kendi yayın organlarında yasaklar.

    basınfenerbahçe kürek takımının aşağıdaki şu haberdeki hareketini cemal nalga olayıyla bir tutar. saçma sapan bir haber gibi yazar geçer. cemal nalga skandalı ise halen hem tüm basının hem tüm sosyal medyanın dilindedir. (bizim sözlükte 109 entry'si var)

    http://www.htspor.com/diger/haber/739791-skandal

    fenerbahçe kürek takımının bu hareketiyle kupa kazanması, resmi müsabakada haksız kazanç elde etmesi vs. hiç önemsenmez ve kürek federasyonu başkanı ilhami işseven "fenerbahçe ile konuyu görüştük ve kendilerini uyardık." der,
    galatasaray ise o sene aldığı ceza yüzünden küme düşmekten son haftalarda kurtulmuştur. (aynı sezon play-off mücadelesi içinde olduğu bornova belediyesi fenerbahçe'yi son maçta rahat!! yenmiş* ve son sıradan play-off'a girmiştir. ancak ne hikmetse hemen eşleştiği fenerbahçe'den bir hafta sonra * 25 sayı fark yemiştir.)

    milletin ağzındaki (bence) önemsiz sikik cemal nalga skandalı olayıyla ilgili koray mincinözlü ve okan çevik bir daha bu kulübe adım atamayacakken (ki, ne kadar önemsiz bir hadise de olsa doğru olan, galatasaray'a yakışan budur), fenerbahçe taraftarı çağlayan'da babalarına, büyük başkanlarına tahliye kararı çıkmayınca polisle arbedeye girer ve büyük ihtimalle kürek takımına veya şubesinde görevli bu olayla ilgili kim varsa sahip çıkarlar. neden? çünkü malatya'ya doğanlar gitti. o yüzden. bu kadar da zeka, karakter, erdem ve asalet yoksunudurlar.

    falan filan.. yine ilahi adaleti bekliyoruz sevgili fenerbahçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın