• 2
    ne gariptir ki emre belözoğlu'nun 2011-2012 sezonunun ikinci devresi play off macı olan fenerbahçe tranzonspor maçında didier zokora'ya söylediğini itiraf bile ettiği ırkçı söylemlerle ilgili 7 kişilik pfdk 4-3 emre lehine karar alarak ırkçılıktan ceza vermeyip hakaretten ceza vererek kıyakçılığın dik alasını yapmış ve şekip mosturoğlu'nun bu demecini gözümüze sokmuştur.

    dikkatli takipçiler şunu da bilirler. şekip mosturoğlu bu sözü mehmet ali aydınlar yönetiminin pfdk'sı için söylemişti ama yıldırım demirören yönetimi oluşturulurken de bazı kişiler değişse de çoğunluk rakamını aynen korumuşlar! nasıl bir organizasyon ki bunlar her daim tetikler anlamak mümkün değil!

    e daha ne bekliyoruz ki demeyin. göz göre göre işledikleri suçlar için bile ülkenin en güçlü erklerinden destek bulan bu kepaze camia bu kadarını yapmış çok mu demeden, demokratik hakkımız nerede neyi gerektiriyorsa tepkimizi koymamız lazım.

    yıldırım demirören federasyonunu çok daha yüksek sesle ve bilinçli haykırışlarla protesto etmek lazım. yıldırım demirören yeteeeer ninnisi artık biraz fazlaca etkisini yitirdi. yeni sloganlar bulup istifası sürecine etki etmemiz lazım.

    ben artık olan bitenden, hakkın hukukun devlet eliyle gasp edilmesinden, adaleti getireceklerini söyleyip kıyakçılığın bayraktarlığını yapan ikiyüzlülerden o kadar tksindim ki aklımı yitirmek üzereyim.

    kendine mukayet olanlar durmasın bari !
App Store'dan indirin Google Play'den alın