• 324
    --------------------------------------
    pardon
    bu nasıl bakış?
    fatih terim, trabzonspor beraberliğinden sonra saha içinde hakemlere ağzına geleni söyledi ve disiplin kuruluna verildi.
    galatasaray yönetimine göre suçlu kimmiş biliyor musunuz? isim vermiyorlar ama, haberi yazan iki gazeteden biri olduğumuza göre, biz söyleyelim:
    milliyet gazetesi spor servisi.
    üstelik haber için “doğru değil” falan demiyorlar resmi sitelerinde... milliyet’in yakalamasından şüpheleniyorlar!
    “sızdıranlar” varmış, yoksa böyle bir “iletişim rekoru” kırılamazmış!
    onlara göre, “galatasaray’ın cezalandırılması için” planlanmış “senaryonun” parçasıymış. ayakçısı da biz!
    malum... yıldırım demirören ile galatasaray’ın arası limoni. milliyet de, demirören’in gazetesi... “haberi federasyon servis etmiş olmalı”!
    yakışmadı.
    bizler emeğini kiralayıp, helal para kazanan insanlarız. galatasaray’da işler nasıl yürüyor bilmeyiz, ama patronun özel hizmetlerine koşmayız, koşturulmayız.
    bu nasıl bir bakıştır? insanları nasıl küçümsemektir?
    futbolu bilmiyorsanız, milliyet’i de mi bilmiyorsunuz?
    terim “işini iyi yapana” ve “alın terine” saygıdan bahsederken, habercilere “tetikçi” iması yapmak, onları “hedef göstermek”, işini iyi yapamayanların “yapanları” asla anlamamasına apaçık bir örnek.
    milliyet spor servisi
    -------------------------------------

    tarihe not düşülsün bu açıklama.. bugünkü milliyet'in internet sitesinden okunabilir.. bu da linki; http://spor.milliyet.com.tr/.../1536109/default.htm

    bu ne cürrettir, bu nasıl bir yazım şeklidir.. resmen içindeki tüm kin ve nefret birikimiyle yazılmış bir yazı.. altına da isim vermek yememiş, milliyet spor servisi yazmışlar.. yazsana ismini sıkıyorsa adam gibi, ama o yemez işte sıkar fatih terim'e açık açık bunları yazmak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın