• 43
    maçtan * 1 saat önce ümit davala'nın attığı tweet;

    --- alıntı ---

    bugün 3 puanı alip ve yarınki maçtan sonra, pazar günü bjk ya karşı kendi taraftarımızın önünde final maçına çıkarız inşallah.

    --- alıntı ---

    tamam, iyi niyetli ve güzel bir mesaj. ama zaten taraftarın az ilgi gösterdiği (aklıma gelmişken şu maça kombinesi veya imkanı olup da gitmeyen kim varsa lanetliyorum) ve gündemin çok stratejik bir biçimde maç günü değiştirildiği, aykut kocaman denen akıl fakiri insan tarafından kendilerine karşı rezil oynarken hiç kimsenin trabzon fener'e yattı gibi bir şey söylemediği, ancak sen 2 duran toptan rakibi çözüp rahat galibiyet alınca "herkesin her maçı izliyor olduğu" saçmalıklarından dolayı trabzonspor'un maça motive çıkacağı belliyken böyle bir mesaj atmak, akılların dağınık olduğunu gösteriyor. maça 1 saat kalmış hocam. yani oyuncular ısınmaya çıkacak birazdan ve kazanmak zaruri. ne alaka yarınki maç? bize ne? biz önümüzdeki her maçı alıp şampiyon olabilecek bir takımız. bunu herkes biliyor, fenerbahçeli'ler dahil.

    fenerbahçenin oynayacağı 3 mayıs 2012 beşiktaş fenerbahçe maçı da 6 mayıs 2012 trabzonspor fenerbahçe maçı da halâ umrumda değil. umrumda olan 2 maç var; 6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçı ve 13 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı. bu iki maçı galip bitirirsek şampiyonuz. nokta yani ipler hala bizim elimizde. bu maçtan * 1sonra şampiyonlukla ilgili hiç bir umutsuzluğa kapılmadım. sadece en fazla ilan etmemiz biraz gecikir o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın