resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 251
    bursa'dan gol haberi var olduğunu zannedenlerin sahaya daldığı maçta "trabzonspor neden beraberliğe oynadı? bir puan alsa ne olur almasa ne olur?" diyenlerin bugün türevlerini görmek hakikaten enteresan. gerçekten böyle düşünenlerin için sadece üzülürüm. cumartesi'den bu yana yattı muhabbeti elbette futbolcuları ve kendisini motive edecekti; tıpkı zamanında bizim de motive olduğumuz gibi. bunları iddia eden yavşakların, bugün ağızlarının payını alması, kaybedilen puanlar sonrası doğrusu beni biraz teselli etti.

    trabzonspor'un hafta sonu fener'den puan alacağını düşünüyorum. aksi bir durum, kendisi hakkında zerre fikrimin değişmesine sebep olmayacaktır. bu sene üç fener maçında da kötü futbol oynadı trabzon. içerideki maçların sebebi, fenerbahçe'nin bize karşı sağladığı motivasyonu, iki sezondur trabzon maçlarında sağlıyor olmalarından ötürüydü kanımca. içeride de zaten kötü oynayan bir trabzon varken muhtemel mağlubiyet, çok şaşırtıcı olmaz.

    bunların hiçbiri şenol hoca'nın adamlığını tartışmaya açmaz. kendi pisliğinde boğulmak üzere olan bir memlekette bu adama laf söylemek, insafsızlıktır.

    düzenleme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın