• 2262
    elimizde ki şampiyonluğu vermek üzereyken gereksiz puanlar kaybeden takımımıza bir iki şey söyleyemiyorsak siktir olup gidelim biz.

    tabi ki umutsuzluğa kapılmak iyi değil ama 5 puan önde giriyorsun süper finale deplasmanda beşiktaş karşısında kazanarak başlıyorsun , bu iş son maça kalmaz diyorsun mutlu olursun sonra kendi evinde rakibine yeniliyorsun yetmiyor yine kendi evinde her ihtimalde yenmen gereken takıma en kritik haftada puan kaybediyorsun ve bu puanı kaybederken taraftar stadyumu doldurmuyor filan bütün bunların üzerine izin verin bi moralimiz bozulsun lan insanız bizde .

    son hafta kupayı fenerbahçe stadyumda kaldırma duygusuna kapılmışken birden son hafta kupayı orada kendi elimizle bırakma riski doğdu zaten bu ihtimal bile başlı başlına kahrolma nedeni.

    birde bunların yanında ''bak geçen senede şike yapmamıştık hakkımızla almıştık kupayı'' diyen fenerbahçe taraftarları türeyecek ortalıkta bakıp bakıp cevap veremeyeceksin.

    yani sonuç olarak galatasaray kaybedince normal yaşantıma devam edemiyorsam kızıp sinirlenme hakkım var ,bende bu hakkımı kullanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın