• 71
    bu açıklamanın üzerine, bir insan evladı da çıkıp bu adama sormaz mı "madem her şey güllük gülistanlık, herkes pirüpak, bu 58. madde niye değişti?" diye... 58. maddde değişikliği fenerbahçe'nin küme düşmesini engellemek ve aziz yıldırım'ın kıçını kurtarmak için değil mi? eee hani herkes temizdi? hani türk futbolunun marka değeri zarar görmemişti? herkes bu kadar kör, sağır, dilsiz veya aptal mı? kimi kandırıyorsunuz siz?

    hayatımda, bu kadar acizlik kokan başka bir basın açıklamsı daha izlemedim. demirören'in atmadığı takla kalmadı, kendi ve maşası olduklarının kıçını toplayacak diye. ve hâlâ dehşet içindeyim ki; ilk etik raporunda suçlu bulunan aziz yıldırım'ın 2. etik kurulu raporuna göre temiz olmasının nedenini göremeyenler var!

    yeni 58. madde'ye bakıyorum, eskisinde olmayan şu 2 bölüm çok dikkat çekici:

    --- alıntı ---

    a) yukarıda belirtilen ihlalleri gerçekleştiren kişilere sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir,
    b) yukarıda belirtilen ihlallerin kulüp yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş olması
    durumunda ilgili kulüplere bir alt lige düşürme cezası verilir.

    --- alıntı ---

    ne diyor? "yukarıda belirtilen ihlallerin kulüp yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş olması durumunda ilgili kulüplere bir alt lige düşürme cezası verilir. " tataaaammm! e önce aziz yıldırım sonra diğer yöneticiler aklanır ve kulübe küme düşme cezası vermeye gerek kalmaz! ne şahane bir senaryo! hem yaz hem oyna!
App Store'dan indirin Google Play'den alın