resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 774
    --- alıntı ---

    şimdi ne; türkiye federasyon başkanı... başka sözüm yok. sonra hâlâ uefa'nın, bize olumlu bakacağını düşünüyoruz! beni aldatan adamı federasyon başkanı yaptınız, bana geliyorsunuz, 'bize tolerans, hoşgörü göster' diyorsunuz; diyecek uefa!.. 'ne yüzle geliyorsunuz!' diyecek ne yanıt vereceğiz!
    gaziantepspor başkanı niye tutuklu? 'beşiktaş'tan gelen transfer paraları gaziantepspor'un kasasına değil; doğrudan doğruya gaziantep başkanı'nın kasasına geçmiş!' peki gaziantepspor başkanı, yıldırım demirören'in şirketinin, gaziantep'teki başbayisi mi acaba!.. acaba o transfer paraları, iki başkan arasındaki alacak verecekten mahsup mu edilmiş!.. ben bilmiyorum!..

    savci çağirabilir

    yıldırım demirören'in beşiktaş'tan 103 milyon lira alacağı var. senet imzalattı. bu alacak nasıl olmuş mesela? gaziantep'e ödenen paralar da bu alacağın içinde mi?
    gaziantep'e ödendiği görünen ama aslında gaziantep'e değil de gaziantep başkanı'na, yani yıldırım demirören'in bayisine ödenen paralar beşiktaş'a borç olarak mı kaydedilmiş acaba!.. bilemiyorum... bunların hepsi yazılı, imzalı belgeler... ya vardır ya yoktur. yarın gaziantep savcılığı, demirören'i tanık sıfatıyla ifade vermeye çağırırsa ne olacak? fifa, uefa bu duruma nasıl bakacak? ellerinde sahte evraklar var!

    hıncal uluç

    http://www.fotomac.com.tr/...nin-12-adami-gibiydi

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın