• 758
    florya metin oktay tesislerinde '' seni buraya getiren yeteneğin, burada tutacak olan karakterindir'' cümlesi var ya hani. işte bu cümleden bir adet de samandıraya lazım. fenerbahçe yönetimi yüksek ihtimalle futbolcu transfer ederken fenerbahçenin çirkefliğine yakışıp yakışmayacağına dikkat ediyor. yoksa bir takımda 11 futbolcu da bu kadar çirkef olamaz. yani illa bir tanesi için yahu bu adam ayrı dediğin biri olur, ama yok.
    mesela buraya gelen karakterli futbolcular da tutunamıyor. ne kadar iyi oynarsa oynasın gönderiliyor. örnek vermem gerekirse: (bkz: van hooijdonk) (bkz: rapaiç) (bkz: olcan adın) (bkz: kenneth anderson) (bkz: appiah) (bkz: haim revivo) (bkz: rüştü reçber) (bkz: lazetiç) (bkz: anelka) ...
    uzar gider. bu adamlar takıma geldiklerinde yıldızken kayboluyor ya da iyi oynarken satılıyor.ya da sakatlanıyor ama tutunamıyor takımda. olmuyor. o takımın karakterine uymadığı için bir şeyler oluyor ve takımdan ayrılıyor.
    şimdi yapılan transferlere bakarsak tam fenerbahçe topçusu. hani geçmişinde çirkeflik emaresi yokken birden çubukluyu giydiğinde bambaşka bir insan oluyor.
    ayrıca iddia ediyorum bu sene takımda bulunan ve nefret edilmeyen tek futbolcu (bkz: yobo) ya sakatlanacak ya da sene sonunda takımdan ayrılacak. çünkü diğer arkadaşlarına ayak uyduramıyor. ( hoş onunda emre ile yaptığı basın toplantısı başlı başına ihanettir ya neyse)
App Store'dan indirin Google Play'den alın