resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1464
    http://tr.eurosport.com/...o3253228/story.shtml

    --- alıntı ---
    sabah'ta yer alan habere göre, süper final'de önce fenerbahçe'yi ardından trabzonspor'u frikikten avlayan selçuk inan'ın bu başarısının ardında florya'da döktüğü ter ve emek var. manisaspor forması giyerken galatasaray kalesini koruyan mondragon'u frikikten avlayan ilk futbolcu olan selçuk, bu başarısını idmanların ardından yaptığı özel çalışmaya borçlu. fenerbahçe'de forma giydiği dönemde her idmanın ardından özel frikik çalışması yapan ve dünyanın en iyi frikikçilerinden biri olarak kabul edilen pierre van hoojdonk gibi selçuk da özel barajla çalışıyor.

    haftada üç gün özel frikik idmanı
    trabzonspor maçının ardından basın toplantısında selçuk için "antrenmanlarda onun çalıştığı sarı adamları var, barajlar. sürekli çalışıyor" diyen teknik direktör fatih terim, genç oyuncunun bu ekstra çalışmalarla frikiklerdeki başarısını özetlemişti. üç kaleci arkadaşı muslera, ufuk ve aykut ile haftada üç gün özel frikik idmanı yapan selçuk, bu sezon avrupa ligleri'nde en iyi frikik atan futbolcu olma yolunda ilerliyor

    imparator teknolojisi!
    bu sezon florya'da her şeyi silbaştan yaratan ve futbolcularının idmanlarda özel ekipmanlarla çalışması için tüm imkanları seferber eden fatih terim, italya'dan kaleci antrenörü taffarel'in getirttiği eurogoal şut makinesiyle de türk futbolunda farkını ortaya koymuştu. muslera'yı bu teknolojiyle çalıştıran fatih terim, kanat ortaları için de şut makinesini bütün sezon idmanlarda kullandı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın