resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3853
    seneye oynayacağımız şampiyonlar ligi maçlarının ilk onbirinde ismi geçmemesi gereken kişi.

    hangi maç başlığını okusam, "kral geri dönecek", "kral bu sefer ben de burdayım diyecek", "bu kralın maçı olacak" şeklinde entryler görüyorum. bir de şu kalıp var: "sağlıklı, formda, diri ve hırslı bir baros". abi kusura bakmayın ama benim izlediğim baros topla zor dönüyor artık. izlerken şaşırıyorum nasıl bir oyuncunun topla ilişkisi bu seviyeye iner diye. ikili mücadeleye girdiği gibi düşüyor.

    baros'un şu durumunu görüp hala "şampiyonlar liginde kendisi hakkında olumsuz düşünenleri g.t edecek" diyenler bile var. ben bu arkadaşların maçları izlemediğini düşünüyorum. geldiğinden beri 8 gol atmış, zor deplasmanlarda kritik goller atan necati ateş, maçlarda deliler gibi koşup her şeyini vermesine rağmen eleştirilirken ; hiçbir varlık gösteremeyen baros'a laf söylettirilmiyor, bak seneye sizi g.t edecek deniliyor. anlayabilmiş değilim.

    ben kendisini seneye şampiyonlar ligi maçlarımızda ilk 11 içerisinde görmek istemiyorum açıkçası. maalesef artık çok yetersiz bir futbolcu görünümünde baros. şampiyonlar ligi için umarım elmander'in yanına daha kaliteli bir forvet koyarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın