resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 720
    30 nisan 2012'de saat 11:00'da basın açıklaması yapacakmış. söylentilere göre şike yaptığı tescillenen kulüpleri katakulli ile aklayacak ve sadece para cezası verecekmiş.

    para cezası vermesin, pava cezası versin. hatta ölene kadar mokoko cezası versin, ama bize!

    şimdi bu durumu izah etmek için daha geçenlerde başıma gelen bir hikaye ile örneklemek istiyorum, önce size karakterleri tanıtayım;

    kat artışı isteyen vatandaşlar: fenerbahçe

    bursa kültür ve tabiat varlıklarını koruma kurulu: uefa

    belediye: tff

    ben: galatasaray

    proje: 58. maddeyi değiştirme planları

    vatandaş elin gavur rumunun evine konmuş bundan 80-100 sene önce, ala... ama gel gelelim evler tarihi olmasına rağmen eskimiş, abiler de eve yatırım yapmak yerine digiturk'e, plazma tv'ye para verdikleri için bir an önce lanet olası rumun evini yerle bir edip arsayı müteahhide vererek beleşten daire sahibi olmak istiyor. belediye de evlerin tarihi olduğunu ve bursa'daki kurulun bu evlerin daimi koruyucusu olduğunu bile bile ıvır zıvır proje hazırlayıp ha babam başvuruyor ve haliyle reddediliyor. "vatandaş istiyor"muş, e benim vatandaşım ister tabi beleş daire kim istemez? hem allah'ın gavurunun iki katlı eski püskü lanet evi yeter yani cillop gibi beş katlı apartmanda sıkış tepiş oturmak varken değil mi? en son çok çakal bir proje hazırlandı belediye tarafından ama ben de köstebek gibi ekipteydim, numaradan bir şeyler yaptık ara yol, formül gibi, fakat bursa'ya varınca orada direkt satışı koydum ve evlerin tarihi öneminden falan bahsettim, iş de ebediyen yattı bu sefer. bursa'daki kurul yazın gelip inceleme falan yapacak zaten, evler koruma altına alınıp restore edilecek... ha bana ne oldu, bana hiçbir şey olmadı çünkü ben doğru olanı yaptım, benden önce yeterince yapılmış zaten, tescilli evi yıkıp yerine betonarme gecekondu dikmişler falan filan.

    bu konuda söylemek istediklerim bu kadar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın