• 195
    insanı deli eden rezalet. yahu maçta* 10 tane kart çıkmış her köşe başında kavga var sahaya taraftar atlıyor hakem maçı kaldırabilse iki takımdan da oyuncu atılması lazım hala spikerler ne güzel derbi oldu ne heyecanlı falan diye anlatıyo. yemin ediyorum sinirden kendimle ilişkiye giricem. ne süperi lan? dünyanın en saçma derbilerini izledik. şu ana kadar olan maçların özetini bile bi daha izlemem. heyecan var diyo 9 puanlık farkın bir maçta 2 puana inebildiği bir organizasyonda heyecan olmama ihtimali var mı? zaten amacınız da o değil mi? kalbi dayanmadı bazı kardeşlerimizin eminim önümüzdeki haftalarda da benzer durumlar yaşanacak. insaf yahu!

    futbol kalitesine bakıyorum adam gibi organize atak yok, gol pozisyonu yok, duran toplar gol oluyo maç dengede gidince kavga çıkıyo verilen kartlar bir o kadar verilmeyen kartlar haftaya bilmem ne derbisi var onda oynasın diye atmadı yok efendim bir sonraki hafta deplasman var ondan böyle yönetti...

    gerçek anlamda rantınız batsın! milyonlar verdiniz diye kalite arttı sandınız o paraları çıkarmak için atmadığınız takla kalmadı şimdi bir de heyecan meyecan diyosunuz kalite diyosunuz salak yerine koyuyosunuz insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın