resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3843
    baros'un tarzını biliyoruz. futbol aklını ve fizik gücünü kullanarak oynayan bir futbolcu. çabukluğu ile defansın arkasına sarkan, ceza sahasında golü koklayan forvet. buraya kadar bir sorun yok. gel gelelim baros'un ne o eski fizik gücü var, ne de çabukluğu. ayağına aldığı her topu kaybeden, en ufak müdahalede kendini yere bırakan bir adam oldu çıktı. tamam hadi buna da eyvallah, ağır sakatlıklar geçirdin ve kendini toparlayamadın, olabilir.

    ama senin koşmama lüksün yok arkadaş. hangi tipte futbolcu olursan ol, istersen dünya yıldızı ol, göstermelik de olsa koşacak basacaksın rakibe. senin teknik direktörün bunu istiyor tüm takımdan. maçın* başından beri sahada olan necati ateş afedersin it gibi koşup baskı yaparken, sen kılını kıpırdatmayıp topun kapılmasını ve sana atılmasını bekliyorsun.

    yazıktır be arkadaş, bu taraftar senin en rezil olduğun dönemde bile oyuna gireceğin zaman milan baros oley çekti defalarca. en kötü oynadığın maçta sahadan alkışlarla çıktın. hadi kulübe saygın yok, bari şu taraftara azıcık saygın olsun yahu. kötüydü ama olsun mücadele etti diyelim maçlardan sonra.

    neyse, sen bilirsin. benden sana elveda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın