• 115
    fb ve dahası şike operasyonuna dahil olan tüm kulüpleri heyecan ve paniğe sokan, tff'de kırmızı alarm pozisyonuna geçiş yaptıran adam.

    kendisi ile ilgili bu tanımı yapacakken başlığı bir okuyayım dedim. ilginç düşünlerle karşılaştım. kardeşim sapla samanı bir türlü ayıramıyor konuma gelmişsiniz. bana ne baransu'nun ne düşündüğü kime hizmet ettiği veya ne düşündürdüğünden. adam bana kız istemeye gelip bunları söylemiyor ya. dediklerinin onun kişiliği ile alakası da yok. adamı seviyorsan sev sevmiyorsan sevme. hatta dünya görüşüme bakarsak baransu'yu sevecek en son adamlardanım ama ne alaka?

    bizim ülkemizde çok sık rastlanan bir rahatsızlıkdır bu. toplumsal bir hastalık. misal tuncay özkan da zamanında rte ve akp hakkında bilgiler servis ediyordu. hakkında -2 defa sünnet olduğu- söylentisi çıkarıldı. bir gün mahallede saç traşı oluyorum çay söylediler. çaycı içeri girdiğinde tv'de tuncay özkan var, gene bir şey anlatıyor. çaycının direk dediği şey " ya bu adamımı dinliyorsunuz adam iki defa sünnet olmuş!" :)) konu ile ne alakası var? hiç alakası yok. tuncay özkan gay olsa ne kökünden sünnet olsa ne? orada önemli olan adamın dediği şeyler. inanırsın inanmazsın ama dediğine konsantre olursun sünnet adedine değil.

    bunu neden anlattım. baransu öyledir böyledir yok sözlük kapatmıştır yok birine küfretmiştir yok pennsylvania lıdır yok penisilini bulmuştur penisinde sivilce vardır hiç bağlamıyor beni.

    an itibarıyla şike davası sürecinde tff'nin elini ayağını bağlayacak şekilde etik kurulu üyesi bir hukukçudan, hazırlanan rapor hakkında bilgi almış ve kamuoyuna servis etmiştir. beni servis edilen mevzu bağlar. harbiden sağlamda bağlar. seven sevsin sevmeyen sevmesin gram da umurumda değil. düşündüğümde, onun da umurunda olduğunu sanmıyorum. eğer umurundaysa ben de kendisinden pek haz almam ama bu tarz sıcak haberleri servis etmesini de sabırsızlıkla bekleyeceğim kişidir kendisi. tahir kum'dan daha fazla güvendiğim adamdır. loran vayloyan şansal büyüka rıdvan dilmen i dinleyeceğime, -o bir şeyler dese de bir konuyu irdelesem- diye merak etttiğim kişidir mehmet baransu. gerisi gram umurumda değil. bana bir şeyler empoze edemez birilerine hizmet ediyor olabilir. bana etmiyor, demekki maaşını verme derdim yok, beni germez. o haberini versin, ben istediğim kadarını alır, gerisini gargara yaparım. yani baransu şu an için bana lazım. yarın baransu olmaz tayfun bayındır olur haftaya gene dönerim banu yelkovan'a, arada da -lan kızıyorum ama hıncal doğru söylüyor- diyenlerle alay ederim ben buyum bransu da o!
App Store'dan indirin Google Play'den alın