resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 885
    sözlükteki real madrid fan boylarını bir bir ortaya çıkarmış portekizli teknik direktör.

    ben beğenmiyorum zorla mı kardeşim. benim için dünya'nın en iyisi değildir. ayrıca hala 2 şampiyonlar ligi 1 uefa kupası diye savunuluyor.

    eee başka ne mucizesi var mourinho'nun. dünya futboluna getirdiği bir sistem mi var.

    her ne kadar machester united'ı sevmesem de, alex ferguson'un yerleştirdiği sistemi görmezden gelip "2 cl 1 uefa" demek saçma.

    hem alex ferguson'un kupaları saysan, mourinho gidip elini öper o adamın.

    2003/2004'de porto takımında yaptığının bir benzerini bu sezon rum takımı apoel yaptı, demek ki apoel'in hocasıda bir kaç seneye dünya'nın en iyi teknik direktörü olabilr.

    kısıtlı kadrolarla tarih yazan lucescu bile benim için daha değerlidir mourinho'dan.

    fatih terim, mircea lucescu > jose mourinho

    abramovic'in chelsea'sinde 2 kere şampiyonluk yaşadı, elinde muazzam bütçelerle. ondan sonra milan ve juventus'un şike dolayısıyla pasifize edilmesiyle inter'le ortalık boşken italya'da şampiyonluk kazandı.

    real madrid'e getirdiği sistem ne acaba çok merak ediyorum. mourinho'nun oynattığı futbol uzaktan bakıldığında direk kendisini belli ediyor mu. hiç sanmıyorum.

    bi çalıştırdığı takımlarda kendi sahasında kaybetmeme rekoru vardı. bu rekorun aynısını galatasaray avrupa'da 17-18 maç kendi sahasında kaybetmemişti. ve ligde 2001-2002 sezonundan 2002-2003 sezonuna kadar lucescu'da yaptı.

    haydi eller eksiye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın