resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1319
    biraz peşin hüküm olacak, doğru olmak zorunda değil, kendisini tanımam etmem. ama hakkında bir fikrimi belirtmek isterim.
    sercan deyince benim aklıma yedek kulübesinde arkadaşlarıyla sohbet sırasında söyledikleri geliyor. videosu şu: http://www.facebook.com/...hp?v=292517470781288

    "aslında ben hiç futbolcu olsun istemiyorum. okusun istiyorum ama... direkt amerika'ya. okusun abi biz okuyamadık orada."

    bu cümle yedek kulübesinde gayet doğal bir sohbette sercan'ın kardeşi hakkında ağzından dökülen cümleler. bu ezilmişlik, kendini kurban olarak görme hissiyatını hiçbir insanda sevmem. sercan 90 doğumlu bir çocuk. yani daha 22 yaşında. gazetelerden gördüğümüz kadarıyla futboldan kazandığı hatırı sayılır miktarda parası var. istiyorsa bugün bıraksın futbolu ve kardeşinden önce amerika'ya okumaya gitsin. ne istiyorsa okusun, ne görmek istiyorsa görsün, neyi merak ediyorsa yaşasın. 22 çok genç bir yaş. bahanelerin arkasına sığınmasın. sıfır ingilizce'yle gelip, kör topal kapağı amerika'ya atmış, doktora yapmış şimdi amerika'ya yerleşmiş adam tanıyorum.

    ben sercan'da öyle bir istek olduğuna, hırs olduğuna inanmıyorum. birçok türk ünlüden duymuşuzdur bu, imkanımız yoktu, vardı da yapmadık mı vs. kendisini tanımıyorum, tekrarlayayım. ama şu yukarıda ağzından gayet masumca dökülen cümlelerden, ve o cümleleri sarf ederken yaptığı mimiklerden çok şey anlaşılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın