• 13
    söylediklerinin çıktısını alıp afiyetle yiyebilir.

    "emin özkurt, “biz şu an 28 mayıs’ta yapılacak olan duruşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. davayı geri çekmemiz söz konusu değil. ortaya atılanlar söylentiden ibaret” dedi.

    haklılığımız mutlaka ortaya çıkacak

    türk futbolunda 3 temmuz’da patlak veren şike soruşturmasında fenerbahçe’nin adı geçtiği için türkiye futbol federasyonu tarafından şampiyonlar ligi’ne gönderilmediklerini hatırlatan emin özkurt, “biz de bu yüzden uğradığımız maddi zararın karşılanması için 45 milyon euroluk bir dava açtık. dava sonunda haklı olup olmadığımız ortaya çıkacak. ayrıca avrupa kupalarına gönderilmediğimiz için halen daha bedel ödemekteyiz ” diye konuştu.

    dava asla pazarlık konusu olamaz

    cas’taki davalarının asla pazarlık konusu olamayacağını kaydeden fener’in avukutı şunları söyledi:?“bu dava yüzünden uefa tarafından ayrıca cezalandırılacağımız söylentileri de ortaya atılıyor. böyle bir şey kesinlikle yok. biz haklı olduğumuza inanıyoruz. o nedenle sonuna kadar hakkımızı arayacağız. taraftarlarımız sağdan soldan duydukları söylentilere kesinlikle itibar etmesin, fenerbahce.org’dan gelişmeleri takip edebilirler.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın