• 33
    karşılıklı bir anlaşma olduğunu düşündüğüm durum. karşılıklı anlaşma tff ve fenerbahçe arasında.

    uefa'nın tff'yi sıkıştırdığı konu fenerbahçe'nin cas'taki davasıydı. ''fenerbahçe bize karşı dava açtı; sizde gerekli yaptırımları uygulayacaksınız denildi''.
    yıldırım demirören'in etik kurulu, etik kurulu demek ne kadar doğru oda aşikar. fenerbahçe suçsuzdur raporundan sonra, uefa'dan da yaptırım gelmesin timsaha yatma düşüncesiyle, cas'tan davasını çekti.

    bundan sonra olacaklar tff açısından belli. etik kurulu raporu doğrultusunda ''fenerbahçe masumdur, sahaya yansımış bir şey yoktur, bu sebepten ötürü kişilere futboldan men cezası, külüplere hiç bir yaptırım olmayacaktır'' gibi saçma cümleler kullanacaklar ve tff hiç bir cezai yaptırım uygulamayacak. ama işin uefa cephesinde olacakları hep beraber takip edeceğiz. uefa için cas'taki davanın pekte bir önemi yoktu(kazanacakları aşikar).eğer türkiyede şike olaylarının merkezinde olan bir kulube cezai yaptırım uygulamazsa; şimdiye kadar ceza verilen kuluplere nasıl bir otorite kuracak? bu gibi sorularda asıl problem.

    mehmet ali aydınlar'ın istifası ve yıldırım demirören'in başkan olmasıyla, başbakanın margerath teacher modeli cümleleriyle, türkiye'de futbol denen olgunun sonuna geldik sevgili sözlük. uefa'nın 3-5 yıl men etmesi sanki olacak ve türk futbolu bir yerlere gelemeden sonu gelecek.
    not:umarım yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın