• 12
    90 dakika boyunca ha yedik ha yiyeceğiz diye korkudan altına sıçan fenerbahçeli bir polis, 90 dakikanın sonrasında belindeki silahına ya da copuna bel bağlayıp o çubukluyu üzerine geçiriyorsa, bu hareket provokasyondan başka amaç gütmez. madem kendisi taraftardır, madem bu hareket normal bir olaydır, madem onun da takım tutmak gibi bir özgürlüğü vardır; o zaman bu adamın ne işi var il güvenlik kurulu ve futbol federasyonu kararı ile fenerbahçe taraftarının girmesi yasak olan yerde polis üniforması ile? bu adamın görevleri içerisinde, söz konusu kararın ihlal edilmesini ve bundan sebep çıkabilecek olayları engellemek yok mudur? ulan madem bu adam bir taraftar, o zaman bu adamın götü niye yemiyor üzerindeki üniformayı, silahı ve copu çıkarıp bir kenara bırakmayı? madem bu adam bir taraftar, o çok sevdiği çubuklusunu neden maç içinde giymiyor da maç sonunda giyiyor? madem bu adam bir taraftar, niye turnikeden çubukluyla geçmiyor lan? neden? ben söyleyeyim; çünkü götü yemiyor. kendisinin de, kendisine bu emiri veren üstlerinin de.

    ne? ekmek parası mı? sikerler ulan öyle ekmeği. geçen senelere kadar alt kümelerde sürünen mersin idman yurdu'nun maçlarında, cebimden eve dönüş paramı yahut çakmağımı alan bu polisin, fenerbahçe formasıyla galatasaray'ımın tribününde ne işi var lan?

    allah dedikleri şey! keşke benim de yanımda olsaydın. keşke cebimde meteliğim olsaydı da o tribünde ben de olsaydım. bacağıma cop yerim, kafama kabza yerim, yerde sürünürüm, ölüp yine dirilirim, ama o formayı o tribünde giyen peygamber olsa boğuşurum. billahi şu sik kadar boyumla boğuşurum.

    ama nerede bu polis denen adamın taraftarlığı? üniformasında, copunda, biber gazında, belindeki sıkmaya kıyamadığı tabancada. fenerbahçe formasında değil.

    üç beş terör yanlısı it köpek yüzünden, tüm diyarbakırspor tribününe terör örgütü yaftası yapıştırmasını biliyorsunuz da, niye bu polise provokatör diyemiyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın