resim
Ziya Şengül
Mevki:On Numara
Doğum:01.01.1945
Ölüm:26.02.2023 (78)
Uyruk:Türkiye
  • 158
    an itibariyle telegol'de tamamen şuurunu kaybetmiştir. bütün derdi kazandıkları derbinin * sefasını sürmek, şike muhabbetinden uzaklaşıp deşarj olmak. bu yüzden gökmen özdenak'ın ağzından çıkan şike davasına dayandırılan play-off eleştirilerine kendinden beklenmeyecek derecede parlamıştır. sen ne yaparsan yap, keyfini sürmek istediğin derbi, şike davası nedeniyle oluşturulmuş bir eklentinin meyvesidir. öyle veya böyle 3 temmuzdan beri ırzına geçilen türk futbolunun vebalini fenerbahçe taşıyor. diğer 6-7 takım da değil. çünkü herkes biliyor ki bütün düzenlemeler fenerbahçe ve yayıncı kuruluş çıkarlarına göre düzenleniyor. kim ne kadar uzatırsa uzatsın bu süreci, önünüze çıkmaya devam edecek.

    hayatta en üzüldüğüm şey bu yaşlara ulaşmış insanların düştükleri "olayları algılayamama, kafasının dikine gitme, sapla samanı karıştırma" durumudur. komik duruma düşüyorlar. eminim ki gençliklerinde civa gibi adamlardır bunlar. ama işte hayat bu hepimizin başına gelecek şey: beden, zihin yıpranacak eski gücümüzü kaybedeceğiz.

    sıkma kendini ziya şengül. sizin zamanınızın detaylarını bilmiyoruz. ama günümüzde öyle seviyesiz bir rekabet içindeyiz ki sizinkinin çok daha seviyeli zamanlar olduğuna eminiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın