• 2140
    --- alıntı ---
    bir tarafta olay çıkarmadan maç izleyen elli bin kişi ve sahada varını yoğunu ortaya koyan on bir kişi, diğer tarafta maç boyunca eli ayağı titreyen on bir kişi ve maç sonunda liseliler gibi galatasaray'a laf söyleyen binlercesi.

    bir daha dünyaya gelsem yine galatasaray'lı olurum! liseli olacağıma, karaktersiz olacağıma, sırf galip geldi diye kötü oyunu gözardı edip; "nasıl koyduk size ama?!" diye ortalarda dolaşacağıma, yeniliyoruz diye olay çıkaran taraftar olacağıma takım tutmam daha iyi!

    yıllarca fenerbahçe'ye yenilse bile, bütün branşlarda her maçı fenerbahçe kazansa bile ben bundan gocunmam arkadaş! yeter ki sahayı dar etsinler, son topa kadar savaşsınlar. kasımlar onların mayıslar bizim olsun. bizim başarı çıtamız fenerbahçe değil; aldığımız kupalar! onların başarı çıtası biz olalım. ne demişti platini; "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar yendikleri takımlarla övünürler!".

    2012 yılı şampiyonu galatasaray olacak! hem de kadıköy'de tur atacağız! tam istediğim oldu. çirkef yüzlerini bir daha görelim bunların. bakalım liseliler o gün nasıl ağlayacaklar.
    --- alıntı ---

    itü sözlük'te ultras lan nickli arkadaşımızın yazdığı yazı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın