• 1336
    --- alıntı ---
    habertürk gazetesi: hayali röportaj!

    bugün yayınlanan habertürk gazetesi’nin 1. sayfasında ve spor ekinde yer alan necati mete ve volkan elçi imzalı “goller benden” imzalı haberde iddia edildiği gibi oyuncumuz johan elmander ile yapılmış bir röportaj yoktur.

    oyuncumuzun yemek yediği mekanda ve mekan çıkışında birlikte fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarımızın arasına karışarak, kendisine taraftar gibi yaklaşan ve sonrasında gazeteci kimliklerini belirtip röportaj talebinde bulunan şahıslara johan elmander’in herhangi bir açıklaması olmamıştır.

    haberin metninde yer alan “sırtını cama yaslayarak fotoğraf karelerine girmemek için gardını aldı” satırlarıyla zaten kendi kendini ele veren bu gazetecilik anlayışının; futbolun her hafta bir derbi yaşadığı ortamda spor kamuoyuna ne yazık ki olumsuz örnekler oluşturmanın dışında bir katkı sağlamadığı aşikardır.

    oyuncumuz johan elmander’in fotoğraf vermediğini kendi cümleleriyle açıkça belirten zihniyet; aslında hayali röportajı nasıl aldığını da itiraf etmektedir.

    bu hafta sonu oynayacağımız önemli bir derbi maçı öncesi bir oyuncumuzun hiçbir şekilde sarf etmediği sözleri tiraj kaygısıyla manşetlere taşıyan bu tip aldatıcı haberleri manidar karşılarken; kamuoyunun bu tarz gazeteciliğe prim tanımayacağı inancını taşımaya devam ediyoruz.

    saygılarımızla

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13264.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın