• 1
    çarkın artık tamamen ahlaksızlıkla dönmesi ve bunların aleni yapılması sonrası ortalama futbol izleyicisinin içinde bulunduğu durumdur.

    pfdk komple fenerbahçe hizmetinde,
    federasyon beşiktaşlının elinde fenerbahçe hizmetinde,
    lig tv fenerbahçe'nin hizmetinde,
    tek spor kanalı olan ntvspor fenerbahçe'nin hizmetinde,
    gazeteler, medya tamamen fenerbahçe'nin ve beşiktaş'ın hizmetinde,
    şikemiz de var,
    ırkçılık da var artık çok şükür,
    bunlara ceza verecek kurul bile hemen değişip fenerbahçelilerin hizmetine sunuldu,
    tüm bunları geçtim onlarca insan kanunlar çıkmadı diye hapislerde öldü sürgüne gönderildi senelerce yıllarca.. ve tüm meclis evet bizim meclisimiz gitti şike için tutuklama süresini kısaltacak yasayı çıkardı,
    sırf başbakan fenerbahçeli diye ceza veremediler,
    aldılar merkezi stadı verdiler uzak stadı sonra da kendi evimizde kiracı yaptılar,
    görgüsüzce açıklamalar da cabası, tabelalar ve türlü kuruş hesapları..

    gerçekten midesi bulanmayan, şampiyonluğu çok önemseyen var mı? zaten galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutlamayacak bence bu sene, sadece şampiyon olamaması için oluşturulan çarkın bi boka yaramadığını ispatlayacağı için sevinecek, maa,etik kurulu, pfdk, cezalar, yabancı maddeler, şikeciler, ırkçılar, devlet erkanı, hiç kimse bizi durduramadı diyecek, kısacası şampiyonluk için değil emeği için sevinecek.

    kendi adıma söylüyorum türk futbolundan nefret ediyorum, ligden çekilmemiz gerektiğini sene başından beri söyledim hala da söylüyorum tüm kurum ve kurullar aklanmadan galatasaray bu pisliğin içinde olmamalıdır, diğer takımlara avrupa cezası geldiğinde lig şampiyonluğu galatasaray için rüya olacaktır bunu da şimdiden söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın