resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3471
    galatasaray sözlük'te başlık başına düşen futbolcu ortalaması hesaplansa ve 3 puan sistemine göre puanlama yapılsa playoff dahil açık ara şampiyonluğunu ilan edecek futbolcudur. nasıl mı? herhangi bir basketbolcu ile ilgili bir entry okurken o kişi sabri ile kıyaslanabilir. bir futbolcu ile ilgili entry okurken o futbolcu sabri ile beraber değerlendirilebilir. yabancı bir tenisçi ile ilgili bir yazıda ansızın karşınıza çıkabilir. bir gülle atmacı ile isabet konusunda kıyaslanabilir, bir artistik patinajcı ile estetik kıyaslaması yapılabilir.

    şimdi şurada altyapı'dan yetişen herhangi bir profesyonel futbolcunun başlığının altındaki yazıları okuyun, bir tanesinde kesin sabri sarıoğlu adı geçer. inanmayan aydın yılmaz ile ilgili entrylere baksın. bu alakalı, alakasız başlıklara sabri sarıoğlu yorumları sıkıştıran arkadaşlara kahvede okey taşı atsan eminim "sabri sarıoğlu bile daha iyisini atardı" der. evde annesinden su istese "acaba sabri sarıoğlu daha iyisini getirir miydi lan" diye içinden geçirir. bardaki barmeni, yoldaki çöpçüyü, spermbank'taki donörü, metrobüsteki şöförü, atmosferdeki uyduyu, bankadaki kuyruğu, duvardaki halıyı, evdeki karıyı sabri sarıoğlu'yla kıyaslayanları da yoksa şuradan şuraya yazmayayım.

    sabri sarıoğlu ile ilgili bu kadar önyargılı olunmasındaki psikolojik sebeplerin araştırılması sosyologların işi ama daha yapılan orta yere düşmeden "ulan sabri senin yaptığın ortayı s...yim" diyenleri de gördüm ya; daha da ölmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın