resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1521
    ''2-3 maçtır iyi oynuyor işte yerin dibine sokmanın manası nedir''miş.. lan adam 7 yıldır yatıyor, sokmayalım da besleyelim mi!?

    hiçbir zaman akıllanmayacaksın internet galatasaraylısı (senden nefret ediyorum). kariyerin böyle abarttığın genç isimlerle dolu..şu an nerdeler desem, hiçbirini bilmezsin.

    zamanında abarttın, ikinci maç avrupa'dan bir oyuncuya benzetip başlığının altına bakınızı verdin ve gittin.

    oyuncun şu an bozüyükspor'da. gel al.

    lan bi uslan artık ya. allah'ına adını verdim bi dur.

    sırf son 2 haftadır iyi oynuyor diye gene jesus navas yaptın bu yetenek yoksununu. cana'yla da savaşa gitmiştin. kewell için formanın arkasına ''bir gülsen yeter'' yazdırdın. 8. oldun. hala cana'yla savaşa gidiyorsun. uslanacağını bilsem 'can'lı altyapı günlerine de girerim ama boşver. sen uslanmazsın.

    dün bu herifi twitter'da tt yapmışsın :) #allah #akıl #fikir #versin. yaptığın isim de aydın yılmaz yani. aydın yılmaz lan. aydın yılmaz. 2 hafta önce sallıyordun. gol atınca her tarafımızı kendisinin, eşinin ve çocuğunun fotoğraflarıyla doldurdun. aman ne tatlıymış..

    tatlılığı beni ilgilendirmiyor arkadaşım. futbolcu sahanın içerisinde tatlı olacak. ceza sahasının içinde gülecek. dergiye gülmüş, eşinin tivitırına gülmüş. bunlar beni ilgilendirmiyor. seni de ilgilendirmesin.

    golün sevincini yaşa. ve orda bit. ben mesela öyle yaptım. aydın'ın attığı gole sevindim. çok sevindim. ama orada durdum. çünkü kendisinin çıkabileceği maksimum seviyenin holosko olacağını biliyorum. holosko olacağını bile bile sevindim.

    bence sen de öyle yap. çünkü 3.maçında her yeri fotoğraflarıyla doldurduğun bu adam 3 sene son alanyaspor'a gidiyor ve cemeresini yine biz çekiyoruz.

    alanyaspor: 0
    pendikspor: 2

    aydın'dan gitti kupon : (
App Store'dan indirin Google Play'den alın