resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1519
    futbol o kadar güzel, güzel olduğu kadar da enteresan oyun ki günü günü, anı anını tutmuyor, her an değişik yorumlar, anlık sevmeler sövmeler olabiliyor. işte bunun en iyi örneklerinden birisi galatasaraylı futbolcumuz aydın yılmaz'dır !

    aydın yılmaz, 24 yaşında olup galatasaray'ın alt yapısından çıkmış bir oyuncu ve kiralık gidip gelmeleri dahil galatasaray'da 2005-2006 yılından beri forma giyen, sağ kanat oyuncusudur.

    ilk kez 2005-2006 yıllında forma giymeye başlıyor ve o sezon oynadığı 12 maçta 1 gol atıyordu. attığı ilk gol, 22 ocak 2006 konyaspor galatasaray maçının 90. dakikasında geliyor, taraftar o golle sevinip, aydın'a iyice ısınmaya başlıyordu, güzel başlamıştı herşey yani. sonraki sezon* sadece 3 maçta forma giyebiliyor, iyi performans sergileyemiyordu ve sonra kiralık olarak 2007-2008 sezonunda önce ilk yarı da manisaspor'a sonra burada sakatlanıp hiç oynayamadıktan sonra ikinci yarı istanbul büyükşehir belediyespor takımı'na kiralanıyordu ve burada* 7 maç forma giyebiliyordu. sonra tekrar 2008-2009 sezonunda galatasaray takımı'na geri dönüyor ama eskisi kadar taraftarların büyük beklentileri eşliğinde gelmiyordu, o sezon da galatasaray forması ile 15 maça çıkarken tek gol atabiliyordu, o gol de 6 mart 2009 galatasaray bursaspor maçının 31. dakikasında ivankov'un geri pasında yaptığı hatadan geliyordu. 2009-2010 sezonunda ise, galatasaray formasını 11 maç giyebilirken maalesef yine istenen performansı sergileyemiyordu ve bu nedenle devre arasında eskişehirspor takımı'na kiralanıyordu, orada da sadece 9 maça çıkarken gol atamıyor, iyi oynayamıyordu. sonra ki sezon 2010-2011 sezonunda tekrar galatasaray takımı'na dönüyor, 19 maçta forma giyerken tek gole imza atıyor* ama maalesef yine büyük bir hüsran yaratarak istenilen forma bir türlü ulaşamıyor ve artık taraftarların oyuna girerken isyan ettiği, takımda görmek istemediği oyuncular arasına giriyordu.

    ve bu sezon, 2011-2012 sezonu fatih terim hoca ile takıma tekrar girmeyi başarabiliyor, ilk 11 olmasa bile daha fazla süre almaya başlıyordu. ama yine de fatih hoca bile oyuna aldığında, takım iyi gittiği halde bile tribünden "aaa aydın olmaz" sesleri geliyordu, hatta ilk yarının sonunda aydın yılmaz'ı bedava verelim üstüne de para verip kayserisporlu amrabat'ı alalım deniyordu, ama işte futbol öyle bir oyunki bir anda geride kalan formu bir iki maç güzel oyunla unutturabiliyor.

    aydın yılmaz'ın tek avantajı, şu an teknik direktörü olan fatih terim'dir. sayesinde biraz olsun eski formuna ulaşmaya başlamıştır. 2011-2012 sezonunda hala ona güven varken oynamış olduğu maç sayısı yalnızca 9. bu maçlarda ise 1 gol atabiliyordu*.

    ve normal sezon biterken yine de taraftarlar tarafından çokta istenen bir oyuncu durumunda değildi taa ki, 2011-2012 süper final şampiyonluk grubu'nda oynanan, * beşiktaş-galatasaray maçına kadar. bu maçta oyuna 61. dakika da dahil ediliyor ve eski oyunlarına göre daha iyi oynuyor ve dakika 79'da galatasaray'ın 2.golüne güzel bir şutla imza atarak birden gündeme oturuyordu.

    işte başlangıcı 22 ocak 2006 konyaspor galatasaray maçında sonradan oyuna girip son dakika da attığı golle taraftarlar tarafından sevilerek başlayan ama geçen 5 sezonda vasat oyunu sayesinde sevilmeyen oyuncu durumuna gelen aydın yılmaz, şimdi ise en son olarak yine bir golle* taraftarla arasını düzeltiyor ve sevilen futbolcular arasına giriyor. umarım konyaspor'a attığı golle, beşiktaş'a karşı attığı güzel gol arasındaki sezonları artık bize unutturur ve gelecek vaadeden oyuncu olarak takımımıza daha fazla yararlı olur. yani yanar dönerli bir form grafiği istemiyoruz artık, belirli bir standartın üstüne çıkmasını istiyor ve biraz daha istekli olmasını bekliyoruz. uzun seneler umarım bu performansı ile takımımızda oynamaya devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın