• 405
    birileri tarafından ısrarla gündeme getirilmeye çalışılan durumdur.

    --- alıntı ---

    1. beşiktaş yönetimi, maçlarını tt arena’da oynamak için galatasaray’a başvurdu; aysal sıcak yaklaşırken, öztürk kadıköy’ü işaret etti.

    2. cumhurbaşkanı abdullah gül, galatasaray yönetimi’ne davet gönderdi. 24 nisan’daki buluşmanın ana gündem maddesi arena krizi olacak.

    3. stadı paylaşıma açmak istemeyen sarı-kırmızılılar bazı tedbirler almaya başladı. bu kapsamda arena’da bir makyaj çalışması başlatıldı.

    ilk etapta maçlarını türk telekom arena stadı’nda oynamak için başvuran siyah-beyazlılar’ın talebi, başkan ünal aysal tarafından sıcak karşılanmış, ancak yardımcısı adnan öztürk, “olimpiyat’ta ya da kadıköy’de oynasınlar” deyince resmi siteden yalanlama gibi bir açıklama yapılmıştı. internetteki duyuruda, “bize herhangi bir talep gelmedi” yönünde bir ifade kullanılınca, “kulüp kendi yöneticisini yalanlıyor” gibi bir kanıya varılmıştı. bu yaşananlar nedeniyle aysal ile öztürk’ün birbirlerine selam dahi vermedikleri de gelen haberler arasında. ancak bu sadece olayın galatasaray boyutu. çünkü işe siyaset de karışmaya hazırlanıyor. galatasaray yönetimi’ne davet gönderen cumhurbaşkanı abdullah gül’ün 24 nisan’daki buluşmada, “arena’yı beşiktaş’ın da kullanımına sunun” yönünde telkinde bulunacağı öne sürüldü. sarı-kırmızılılar bu öngörü karşısında kolları erken sıvadı. 2 haftadır statta yapılan makyaj çalışmasının fenerbahçe derbisine kadar tamamlanacağı belirtildi. bu kapsamda başta basın tribünü olmak üzere stadın dört bir yanına galatasaray motifleri, efsane isimlerin portreleri yerleştirilecek. olası bir paylaşım halinde de, “başka kulüp taraftarları bu kıymetli fotoğraf ve sergi parçalarına zarar verebilir” denilerek önlem alınacağı öğrenildi.

    http://www.fanatik.com.tr/...Detail_32_259692.htm

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın