resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1785
    internet 1996-2000 yılları arasında çok yaygın ve gelişmiş bir biçimde olsaydı ve internette galatasaray sözlük gibi bir sözlük*sitesi olsaydı kendisi hakkında şu an 25000 yorum yapılmış olup bunların ilk 15000 onun ne kadar iyi oyuncu olduğuna yeni hagi olduğunu yeni kaptan olması gerektiğine dair yorumlarla dolacaktı. karakterinden abiliğinden bahsedilecek ne kadar iyi bir takım oyuncusu olduğu söylenecekti. avrupada oynadığı her maç buradan takip edilecek o çok meşhur inter lazio maçında attığı goller burada sayfalarca konuşulacak her ne zaman transfer dönemi açılsa takıma geri dönmesi gerektiği konuşalacaktı.

    kısmet olmuş ki ilk yorumlar 2008'de başlamış ve bu sayede bir sürü yazarın gerçek yüzlerinin görülmesini engellemiştir.

    bırakın arkadaş her olayda bu adam üzerinden sisteme kin kusmayı ve adamı eleştirmeyi.işinize bakın avrupa kariyerinide galatasaray sayesinde değil kendi yetenekleri sayesinde yapmıştır.

    2000 yılı uefa kadrosunda diğer oynayan oyuncuların hangisi doğru düzgün avrupaya gidebildi veya oynayabildi. neredeyse hiçbiri şimdi bu demek oluyor ki onlarıda bu kariyerlerine galatasaray mı getirdi. aynı takımdan okan buruk emre ile gittiği takımdan kapı dışarı edilmedi mi?

    (bkz: yiğidi öldürün hakkını verin.)
    (bkz: adamı da vur diyince öldürmeyin).

    arda turan keza şu an atletico madrid'de oynuyor bu da galatasaray sayesinde mi yoksa kendi yetenekleri sayesinde mi? tabi ki kendi yetenekleri sayesinde.

    edit: düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın