• 11
    beşiktaş taraftarının gururu olmuşlar meğersem. bak işte biz böyle adam keseriz, stadyumda birbirimizi bıçakladığımız gibi böyle saldırırız tinerciler gibi diye.

    eboue'nin geriye çekilmesine, melo'nun geriye çekilmesine felan korkaklık diyorlar allahın tinerci, hapçıları.

    lan;
    1- sahaya giren taraftara dokunması bile yasaktır futbolcunun. kırmızı karttır cezası direk. tribünü tahrik etmesin, daha fazla adam gelmesin diye.
    2- geriye çekiliyorlar melo ile eboue ama baktığın zaman bariz şekilde gard aldıklarını, duruşlarını sağlamlaştırdıklarını görüyorsun. daha ne geri vites felan diyorsun?
    3- eboue ile melo sürekli antrenman yapan sporcular. üstelik bunlar birisi afrikada, birisi brezilya'da büyümüş. uyuşturucu çetelerinin, her gün silahlı çatışmaların çıktığı yerlerde. işine giden adama bıçak çeken tinerciyle bir mi sanıyorsun? beşiktaş taraftarının attığı hap kadar, eboue iel melo'nun siktiği uyuşturucu satıcısı vardır. akıl mantık alıyor mu beline ceket bağlamış 1.70 boyundaki adamdan korkacakları?
    4- arkasındaki tribüne güvenip sahaya atlayan gavat, madem o kadar delikanlısın, gelirsin arenaya beşiktaş formanla. delikanlılığını bi de orada göster. sırtlanlar gezer sürüyle aslanlara karşı.

    ha bir de ek; o tüm tribünün yapamadığı iyiliği, bunca senedir beşiktaşa yapamadıkları iyiliği sabri o adamı tutarak yapmış oldu. bir de o saha komiseri abi o yarmayı tutarak. yoksa beşiktaşa en az 6 maç saha kapatma verirlerdi. ama hala onlar bunla övünsünler. sahaya atlamayı marifet saysınlar. ne kadar boka batıyorlarsa o kadar batsınlar. keyifle izlerim ben. zaten zerre sevmem beşiktaş taraftarını. fener taraftarından bile aşağıdadırlar benim gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın