• 10
    fenerbahçe kadın basketbol takımının 14 nisan 2012 fenerbahçe galatasaray maçında taraftarlarının sebep olduğu olaylar yüzünden 2 maç seyircisiz oynama cezası almasıyla bambaşka bir havaya bürünmüş maçtır.

    yemin ediyorum seri caferağa'ya taşınmasın , o ağzından salyalar akarcasına kızlarımıza küfredenler adeta orgazm düzeyine ulaşıp şampiyonluk coşkusu yaşamasınlar diye kazanmasak da üzülmeyecektim. ama şimdi işler gerçekten değişti.

    bu sene euroleague'de bile sadece 1 kez yenilmiş fenerbahçe kadın basketbol takımını 2 maç üst üste evimizde yener ve son maç seyircisiz caferağa'da şampiyon olursak bu uzun yıllar unutulmayacak bir kadın basketbol efsanesi haline gelir.

    3 maç üst üste fenerbahçe kadın basketbol takımının yenmek çok zor. ayık olalım. ama galatasaray armasının olduğu yerde umut vardır. ayrıca tükenmez umudum varsa sarı kırmızı formasında bir düşer bin kalkar cimbom zaferden zaferlere koşar.

    ulan ceyhun yıldızoğlu yakma ulan bizi tarih yazacağız engel olma...

    geliyoruz ulan !!!

    zorunlu edit : allah belanızı versin. saha kapatma cezası yokmuş. 4.000 tl. para cezası verilmiş. haberi geçen ajanslar bu şekilde düzeltti. hakikaten allah belanızı versin. bugün abdi ipekçide çıkması muhtemel tüm olaylardan caferağada ki olaylara 4.000 tl. para cezası verenler sorumlu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın